کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بیعت اعضای هیات امنا، هیات مدیره، مدیران و کارکنان موسسه اندوخته شاهد

18 اسفند 1404 ساعت 15:46

اعضای هیات امنا، هیات مدیره، مدیران و کارکنان موسسه اندوخته شاهد با صدور پیامی بیعت خود را با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند.


موسسه اندوخته شاهد با صدور پیامی بیعت خود را با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت مظلومانه پدر و رهبر بزرگوارمان حضرت آيت الله العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای داغ سنگينی بر دل ما گذاشت. رهبر شهید انقلاب عمر پر برکت را در صیانت اسلام، عزت مسلمین و استقلال مملکت صرف کرد.
نگاه ایشان به خانواده معزز شهدا همواره نگاهی پدرانه و دلسوزانه بود و در این خصوص می‌فرمودند:«همه‌ی کشور و همه ملت در درجه اول مدیون شهدا، و بعد هم مدیون خانواده شهدا هستند.»
هیات امنای موسسه اندوخته شاهد شهادت آن قائد عظیم‌الشان را محضر حضرت ولی‌عصر(ارواحنا فدا)، امت مسلمان، بیت معظم، خانواده معزز شهدا تسلیت و تبریک عرض می کند.
در این برهه تاریخی و در ایام شب های قدر به پاس انتخاب شایسته و هوشمندانه ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (دام ظله العالی) توسط مجلس خبرگان، پروردگار را خالصانه سپاسگزار و شاکر هستیم.
اعضای هیات امنا، هیات مدیره، مدیران و کارکنان موسسه اندوخته شاهد بیعت خود را با معظم له اعلام می‌داریم و عهد می‌بندیم تا پای جان در رکاب ایشان در راستای اهداف نظام انقلاب اسلامی قدم برداریم و از میراث عظیم امامین انقلاب حفاظت نموده و در اعتلای آن از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
 


کد مطلب: 483

آدرس مطلب :
https://www.shahedinst.ir//news/483/بیعت-اعضای-هیات-امنا-مدیره-مدیران-کارکنان-موسسه-اندوخته-شاهد

موسسه اندوخته شاهد
  https://www.shahedinst.ir/